Workshop: Vinyasa Teknikk - ayayoga.no
16218
page-template-default,page,page-id-16218,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Workshop: Vinyasa teknikk

Er du ny til yoga? Eller fremdeles litt usikker på stegene i Solhilsen A og B? Bli med på workshop i vinyasa teknikk, ledet av Maria Fürst. 

I ordets rette forstand handler vinyasa om å koble pust og bevegelse. Målet er å stresse ned og finne en indre ro, men middelet vi bruker er yogastillinger og pusteteknikk. Uten at dette sitter, er det vanskelig å nå målet.

I vinyasa-yoga flyter vi gjennom stillingene ved å flytte føtter og armer etter lærerens instruksjon. På sanskrit betyr ordet «å plassere på en bestemt måte», men også å bevege seg med en bestemt intensjon.

For å flyte trygt er det helt sentralt å bruke pusten riktig, men også å kjenne teknikken som ligger bak de enkelte stillingene: Hvilken vinkel har bakfoten i kriger 1, hvor er frontkneet i kriger 2 og hvilke muskler aktiveres i bakoverbøyer? Du får utrolig mye mer ut av hver enkelt yogatime hvis du lærer deg dette fra start.

I denne workshopen skal vi legge et solid fundament for din videre yogapraksis. Målet er at du skal kunne delta på gruppetimene våre og føle mestring der etter å ha vært med her. Kurset passer bra for deg som er nye til vinyasa-yoga, men også til deg som har gjort en del yoga før, men fremdeles er litt usikker på teknikken her og der.

Søndag 13. mars kl. 12:00-15:00

GRATIS

Ja, jeg vil delta på workshopen i Vinyasa Teknikk!