ayayoga.no | Worskhop: Balsam for sansene
15695
page-template-default,page,page-id-15695,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Worskhop: Balsam for sansene

Yoga med eteriske oljer,  live musikk og raw food !

Bli med på en sanserik ettermiddag i en av årets mørkeste helger! Med eteriske oljer, live Rav Vast- og Hand Pan-musikk og smakebiter fra Oslo Raw, skal vi vekke sansene og flyte gjennom en deilig sekvens designet med energetisk logikk i forhold til duftene vi lukter og lydene vi hører.

I denne workshopen kan du bade i deilige sanseinntrykk og kjenne hvordan de forskjellige bevegelsene harmonerer med resten av det som foregår i rommet. Opplevelsen blir som å smelte inn i øyeblikket, og være helt til stede i alle sansene på en gang.

Workshopen foregår med nydelig belysning i det store rommet vårt. Det er Maria Fürst som underviser yogaen, Cathinka Devor Lunde står for de eteriske oljeopplevelsene – og holder en liten intro om bruken av oljer i hverdagen først. Benjamin Hidas spiller den vakre musikken mens vi rolig flyter igjennom stillingene. Helt til slutt serverer vi Raw Food for å tilfredsstille den siste sansen, smak.

 

Når: Søndag 7. november kl 12:00-15:00.
Pris: Kr 800,- (medlemmer 640,-)
Ja, jeg vil delta på denne sanselige workshopen!