ayayoga.no | Worskhop: Få mer energi og overskudd i hverdagen
15699
page-template-default,page,page-id-15699,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Workshop: Få mer energi og overskudd i hverdagen med mentaltrener Anniken Binz

Kjenner du på manglende energi og overskudd i hverdagen? Går du rundt med dårlig samvittighet og følelsen av å ikke strekke til? Skulle du ønske at du hadde mindre stress, og mere tid til det du ønsker? Fortvil ikke; denne ettermiddagen skal mentaltrener Anniken Binz hjelpe deg!

90 % av tankene dine er automatiske tanker. Det vil si at du ikke er bevisst dem, og at de kommer igjen og igjen. Mange ønsker å få til positive endringer i livet, men så lenge vi ikke endrer på årsaken, så får vi heller ikke resultatet vi ønsker. Skal vi få til en endring i livet trenger vi å spille på lag med hjernen vår.

I denne workshopen vil du få spennende ny kunnskap om hvordan hjernen din fungerer, og hvordan du kan jobbe med den istedenfor å la deg styre av den. Gjennom mental trening får du bevissthet, kunnskap og gode verktøy som du kan bruke for å kvitte deg med energityver, og fylle livet ditt med energi, overskudd og velvære.

Dato: Lørdag 13. november kl. 12.00-15.00

Pris: 900,-

Ja, jeg vil delta på denne workshopen!